Zoek
Zoek

Beleid, bestuur en management

ElsThijssenlogo

Els Thijssen

Advies, begeleiding en ondersteuning voor erfgoedinstellingen en overheden op het gebied van management, professionalisering, businessplannen, conceptontwikkeling, verbouw- en inrichting, fondsenwerving.

Els Thijssen
ethijssen@museumadvies.nl
t: 020 6949174
m: o6 51 720621
www.museumadvies.nl

Stichting Cirkeltoezicht

Wij helpen raden van toezicht en besturen van culturele instellingen bij het besturen en verhogen van diversiteit en bereiken dat doel door het verzorgen van trainingen, workshops en het begeleiden van besturen van die organisaties.

Stichting Cirkeltoezicht
Astrid van der Starre &
Tessa Augustijn
www.cirkeltoezicht.nl

BdW Museumadvies

We kunnen musea ondersteunen en adviseren bij beleidszaken; het stroomlijnen en professionaliseren van de organisatie, het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek of adviseren bij een collectiewaardering.

Bureau de Wierde
Gertrude van der Veen
06 – 42 39 96 23
gertrude@bureaudewierde.nl
info@bureaudewierde.nl 
www.bureaudewierde.nl

Helicon Conservation Support BV

Beheer en behoud van cultureel erfgoed en depot klimaat oplossingen.

Helicon Conservation Support BV
Ewoud Blaak
www.helicon-cs.com

Gedragscode Expert

Gedragscode Expert helpt organisaties de (gewenste) cultuur vast te leggen in een eigen en gedragen gedragscode en daarmee voor alle medewerkers in de organisatie een sociaal veilige en prettige werkomgeving te krijgen en/of te behouden.

Linked Cultuurmanagement

Voor advies, training en ondersteuning op het gebied van onder meer vrijwilligersmanagement en publiekszaken kunnen organisaties in de erfgoedsector bij Inke (Linked) terecht.

Contactpersoon: Inke Camphens
+31 (0)6 10 27 91 94
inke@linked-cultuurmanagement.nl
www.linked-cultuurmanagement.nl

ActiveTickets

ActiveTickets biedt musea een totaaloplossing voor ticketverkoop, toegang en communicatie. Voor tijdens en na het bezoek kun je bezoekers optimaal bereiken, binden en service verlenen.

Contactpersoon: Mascha Strijbos

+31 (0)30 207 41 30
mstrijbos@activetickets.com
www.activetickets.com

Bureau Lahaut

Bureau Lahaut heeft jarenlange ervaring binnen de culturele sector en verricht full-service onderzoek naar (potentieel) publiek: van data-analyse tot en met het opstellen en versturen van enquêtes. 

Contactpersoon: Dimitri Lahaut

+31 (0)20 211 76 65
info@bureau-lahaut.nl
www.bureau-lahaut.nl

Museumspecialisten

Museumspecialisten.nl zoekt en vindt op ‘no cure no pay’ basis voor musea de juiste mensen op het gebied van collectiebeheer en collectie management in al haar facetten, voor flex of vast.

Menu

Ga naar de inhoud